Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Cursus Boost je creativiteit (Volwassenen)

Cursus Boost je creativiteit (Volwassenen)

Claudia november 27, 2018 0 opmerkingen
27nov
0

Cursus Boost je Creativiteit!

Ook jij bent creatief!

Creativiteit, iedereen heeft het in zich, alleen hebben velen van ons het weggestopt, bewust dan wel onbewust. Als je je creativiteit de ruimte geeft, kom je bij je gevoel en dat kan soms spannend en lastig zijn. Maar tegelijkertijd brengt je gevoel bij vragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’ en daarmee brengt creativiteit jou dus weer bij jezelf!

Wil jij je creativiteit weer (her)ontdekken en eventueel verder ontwikkelen? Wil je meer tijd en rust voor jezelf om weer even helemaal op te laden en te ontspannen door creatief bezig te zijn? Wil jij weer jezelf zijn en ontdekken?

De Cursus Boost je Creativiteit heb ik speciaal ontwikkelt om jou op een laagdrempelige manier weer in contact te brengen met je creativiteit en daarmee indirect met jezelf. De cursus bestaat in totaal uit 7 lessen van ongeveer 1,5 uur. Tijdens de lessen ga je aan de slag met uiteenlopende creatieve opdrachten, van mandala tekenen, mozaïeken tot stenen stippen. Tijdens de lessen staat niet de techniek centraal, maar het plezier in het ontdekken en creëren! Doordat er verschillende creatieve activiteiten aan bod komen, kun je zelf ervaren wat je het leukst vindt en waar jij de meeste energie van krijgt! Want daar draait het allemaal om: PLEZIER! 

De voordelen van het benutten van je creativiteit op een rij:

 • Betere relaties (werk, partner, kinderen)
 • Avontuur
 • Plezier
 • Minder stress
 • Stabiliteit
 • Inventiviteit
 • Flexibiliteit
 • In het nu leven
 • Actie
 • Keuzes kunnen maken
 • BewustwordingEn vooral: In contact zijn met jezelf en plezier in het leven! Spreken deze voordelen jou aan? En wil jij hier zelf op een creatieve en toegankelijke manier mee aan de slag? Schrijf je hier dan direct in.

Ja, ik schrijf mij in voor deze creatieve cursus!

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die zijn creativiteit weer een boost wil geven, die een heerlijk moment voor zich zelf wilt door de week, om te ontspannen en te relaxen. Teken- en of schilderervaring is niet nodig.

De cursus

De cursus bestaat uit 7 lessen. Om de 2 weken is er een les van 1,5 uur. Elke les komt er een andere creatieve activiteit aan bod. Varierend van mandala tekenen, mozaïeken tot aan een visionboard maken en stenen stippen volgens de Aboriginals.  Plezier in het ontdekken en creëren staat centraal.

Ja, ik schrijf mij in voor deze creatieve cursus!

Details

Wanneer, hoe laat en waar:

De cursus vindt plaats op een donderdagavond, 1 x in de 2 weken: donderdag 28 maart, 11 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni, 20 juni en 4 juli 2019

De lessen zijn van 20.00 – 21.30 uur, met een uitloop naar 22.00 uur.
Deze cursus wordt gegeven in mijn atelier op De Plek, Kanaalpark 157 in Leiden.

Investering:
€139,00 (incl. BTW voor particulier, excl. voor zakelijk). Dit bedrag is inclusief de verschillende materialen, coaching, koffie en kleurenthee en iets lekkers.

 

Interesse of direct inschrijven?

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!


Wil je eerst nog meer informatie? Stuur mij dan een mail: info@kleurvolleven.nl of bel naar 06-16076000.

In categorie:cursus-pakket, Cursussen

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web