Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Doorbraaksessie

Doorbraaksessie

Claudia april 3, 2016 0 opmerkingen
03apr
0

Ben jij toe aan een doorbraak? Wil je nieuwe stappen zetten?

Wil jij stappen kunnen maken naar een blij en gelukkig leven? Je leven inrichten zoals jij dat wilt?

Tijdens een doorbraaksessie kunnen we al veel in gang zetten. Na een gratis telefonische intake kunnen we al kennis maken en kun je aangeven waar je het over wilt hebben. Samen kijken we dan welke methode voor jou het beste werkt. Ik werk o.a. voor de doorbraaksesssie met een Colour Coaching Consult en/of het Chakra Coachings Pad.

Nieuwsgierig geworden of voel je dat het nu echt tijd is om stappen te zetten en aan jezelf te werken? Bel of mail me!

Neem contact op.

Colour Coaching Consult

Colour Coaching gaat over kleur én emotie. Kleur is heel persoonlijk. Welke kleuren vind je mooi en welke niet en wat zegt dit over jou als persoonlijkheid? Hoe wil je overkomen, klopt dit ook met wie je bent? En als je ondernemer bent; kloppen de kleuren van je logo met wat je wilt uitstralen en bereiken met je bedrijf?

Tijdens de inzichtsessie bespreken we welke kleuren je draagt, waar je mee gestopt bent met dragen of kleuren die je misschien nooit hebt gedragen. Ook kijken we waar je deze kleuren draagt; als top, jas of vest, broek of rok of als accessoire. De plaats van de kleur zegt namelijk ook weer heel veel over jou, over hoe dichtbij je de emotie van de kleur laat komen bijvoorbeeld.

De Colour Coaching Methode draagt bij aan bewustwording en kan veranderingen in gang zetten. Met deze methode komen we achter jouw kleurbehoefte en weten we welke kleuren jij nodig hebt om in balans te komen/te zijn en om bepaalde veranderingen in gang te zetten en/of uitdagingen aan te gaan.Uiteindelijk kiezen we samen met welke uitdagingen (kleuren) jij aan de slag gaat om je doelen te realiseren!

Het Chakra Coachings Pad

Dit is een efficiënte, praktische en ervaringsgerichte manier om jouw verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Met één sessie behalen we al diepgaande resultaten en is er gedragsverandering te zien.

De methode gaat uit van een holistische benadering, dat de mens een eenheid is van lichaam en geest. De Chakraleer is de belangrijkste inspiratiebron voor het Chakrapad, dat is ontwikkelt door Margo Riphagen. We gaan aan de slag met een coachvraag en deze vraag neem je mee gedurende het lopen van het pad. Door over het pad te lopen en de energiecentra in je lijf te voelen ontstaat er een krachtig werkveld.

Eén sessie met het Chakrapad is vaak voldoende voor een doorbraak en levert veel input en energie voor een volgende stap in je ontwikkeling. Meerdere keren het pad lopen is interessant voor verdieping en bestendiging van het nieuwe gedrag.

N.B. Je kunt zowel de Colour Coachings Methode als het ChakraPad los afnemen, als ook in een volledig Coachingstraject (zie individuele coaching).

Details

Duur, tijdstip, locatie: 
1 a 1,5 uur, tijdstip en locatie in overleg.

Investering:
€59,00 (excl. reiskosten)
Inclusief persoonlijk rapport (bij Colour Coaching Consult) én een kleurrijk cadeautje.

Neem contact op.

of

Stel je vragen tijdens een gratis Skype-sessie!

Reacties van klanten die jou voor zijn gegaan:

“Een waardevolle sessie! De juiste kleuren maken me een heel ander mens! Het stroomt weer in me! Bedankt Claudia!” (Joyce Dullaart)

“Ik heb het een hele waardevolle sessie gevonden, nogmaals bedankt! Zeer boeiend om te merken hoe duidelijk zaken naar voren komen d.m.v. kleur. Echt superfijn om er nu zelfs een rapport bij te hebben! Het is heel duidelijk allemaal. Erg leuk om te zien dat je zoveel passie hebt voor wat je doet :D”. (Nadia Huijzer)

“De sessie bij Claudia heeft me nieuwe inzichten gegeven waar kleuren voor staan en meer verdieping op het deel waar mijn specifieke vraag over ging. Ondanks dat het een bekend stuk voor mij is, was het toch ook confronterend. Ik ben er nog bewuster mee bezig en ook praktisch kan ik er iets mee vanwege het advies dat zij mij gegeven heeft. Met haar gedrevenheid en enthousiasme gaf ze ook een gevoel van vertrouwen en dat vond ik erg prettig”.  (Conny Zwaan) 

“Was een hele leuke en leerzame ervaring om dit samen met mijn zus bij jou te mogen doen, zelfs op onze verjaardag!! Mijn kijk op kleur is nu toch een beetje anders geworden, en ik had nooit geweten dat kleur zoveel van invloed kon zijn op je leven en je emoties en zelfs je voeding! Hartelijk bedankt voor het heerlijke gebak en de leuke manier waarop je ons hebt  meegenomen in de wereld van Kleur!” (Therese de Wilde)

In categorie:coaching-pakket

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web