Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Een kijkje in de wondere wereld van kleur!

Een kijkje in de wondere wereld van kleur!

Claudia april 14, 2016 0 opmerkingen

Hallo beursbezoeker,

Afgelopen weekend hebben we met elkaar kennis gemaakt tijdens de Health & Healing Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Er was van alles te zien en te beleven. Tijdens de beurs heb je bij Kleurvol Leven een korte persoonlijkheidsanalyse van mij gekregen aan de hand van 3 kleuren die je zelf hebt uitgezocht. De uitkomsten waren verrassend, bevestigend en voor sommige bezoekers confronterend. Kleur liegt namelijk nooit!

De winnaar is…

Kleur is een taal, kleur draagt een boodschap en emoties in zich. Hier heb ik jullie in het kort mee laten kennismaken. Voor de geïnteresseerden was het mogelijk om hun gegevens achter te laten en zo kans te maken op een gratis Colour Coaching Consult t.w.v. €99,00. Tijdens zo een consult gaan we voor meerdere kleuren na of die kleur gedragen wordt, zo ja, waar op het lichaam, of er kleuren zijn die nooit gedragen worden en of er misschien kleuren zijn waarmee je gestopt bent met dragen. Al deze gegevens zeggen iets over je persoonlijkheid, je kwaliteiten, valkuilen én je leven met alle bijbehorende emoties.  De gelukkige winnaar is Karola de Vlieger! Gefeliciteerd!

Speciaal beursaanbod

Wil jij ook zo een consult of meer te weten komen over jezelf en je kleurgebruik of kleurafkeer? Maak dan gebruik van het speciale beursaanbod. Dit aanbod is geldig tot uiterlijk 2 april.

Oranje Tulp Pakket: een Colour Coaching Consult én een Kleuranalyse. Zo weet je precies welke kleurbehoefte je hebt en welke kleuren jou het beste staan en laten stralen! Nu voor €150,00 i.p.v. €175,00.

Lotus Pakket: een volledig coachingstraject waarin we aan de slag gaan met doelen/veranderingen die jij in gang wil zetten. Kleur gaat jou daarbij helpen! Dit pakket bestaat uit 3 Colour Coaching Consults, een persoonlijk kleuradvies, een persoonlijk Interieuradvies, een op maat gemaakt programma bestaande uit tussentijdse opdrachten, tips en oefeningen, tussentijds contact via mail en Skype én een volledig kleurenthee pakket bestaande uit 7 soorten thee (voor iedere stemming en/of chakra een thee). Nu voor €599,00 i.p.v. €799,00.

Neem gerust een kijkje op mijn site (www.kleurvolleven.nl) voor de volledige beschrijving van deze pakketten en voor eventuele andere mogelijkheden.

Ik wil je bedanken voor je getoonde interesse tijdens de beurs en wie weet komen we elkaar in de toekomst tegen om samen te werken aan een Kleurvol Leven!

Claudia Wondergem
Lifestyle- en Kleurcoach

In categorie:Blog

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web