Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Heb jij je leeuwenkracht al ontmoet?

Heb jij je leeuwenkracht al ontmoet?

Claudia september 4, 2018 0 opmerkingen
04sep
0

Heb jij je leeuwenkracht al ontmoet?   

Laat jij jezelf echt zien? Zoals je bent? Of betrap je jezelf erop dat je je vooral hebt aangepast aan alles en iedereen om je heen om maar aardig gevonden te worden? En weet je eigenlijk niet zo goed wie je nu zelf écht bent.
Vind je dat anderen over jouw grenzen gaan en dat zij voor jou bepalen, controle over jou hebben? Dan kan dat zomaar komen doordat jij niet duidelijk jezelf laat zien. Want als jij aangeeft wie je bent en wat je wilt, zijn je grenzen ook duidelijk voor anderen.

Deze week las ik iets wat hierop aansluit en waardoor ik gegrepen werd. Zo was ik op een avond even aan het googelen op mijn telefoon tot ik op een verhaal stuitte en BAM … … … de bom sloeg in.

“En hij kon zijn wie hij bedoeld was te zijn …”

Ik las een verhaal van Petra Beekhuizen Khan van Jouw Verhaal Vertelt (www.jouwverhaalvertelt.nl). Het leek alsof het over én voor mij was geschreven. Het verwoord helemaal wie ik ben en wat ik als mijn missie zie met mijn bedrijf Kleurvol Leven: Mensen hun ware ik (weer) laten ontdekken en deze ook te laten zien, mensen (elkaar laten) raken, verbonden voelen met elkaar in liefde, zodat we samen in een mooie, liefdevolle en kleurrijke wereld kunnen leven.

Nieuwsgierig geworden? Ga lekker zitten en lees of luister rustig naar dit prachtige verhaal! Het verhaal heet leeuwenkracht en je kunt het hier lezen.

Het gaat over een meisje dat altijd lachte, of ze nu blij was of niet. Uiteindelijk breekt de leeuw in haar los. Een jongen ziet het gebeuren:

“Hij had de verandering van meisje naar leeuw heel goed gezien. Het meisje was niet de leeuw geworden had hij opgemerkt, maar de leeuw was het meisje geweest. Het was alsof de leeuw was uitgebroken. Alsof hij gevangen had gezeten in een menselijk lijf. De leeuw was vrij gekomen. Eindelijk bevrijd uit een lichaam dat niet het zijne was. Eindelijk was de leeuw vrij en kon hij zijn die hij bedoeld was te zijn.”

“Nee, ze waren mensen geworden die een opening hadden gevonden. Een opening om te verbinden om lief te hebben, want daar ging het om.”

De jongen gaat vervolgens achter de leeuw aan en de leeuw en de jongen worden verenigd:

“Mens en dier verenigd. Hij keerde weer terug en op het midden van het plein gaf hij een enorme brul. Het was een brul die zo diep was dat het door alle onderbuiken van de aanwezige mensen trilde.
Iedereen stond stil en alle handen gingen als één hand naar de plek onder de navel. Een zee van emoties spoelde heen en weer over het plein. Mensen begonnen te huilen. Mensen begonnen te lachen. Er was pijn, er was vreugde, er was alles wat gevoeld mocht worden. Iedereen ging door een maalstroom van gevoelens. Net zo lang tot er weer rust heerste en iedereen weer verder liep alsof er niets was gebeurd…

Nee, dat was niet zo. Er was wel degelijk iets gebeurd en ze wisten het. Het was een vreemde, maar mooie dag. Een dag die de geschiedenis in ging als een hele bijzondere. Iedereen die die speciale dag had meegemaakt wilde meer. Meer van zoiets. Ze hadden er geen grip op. Totaal niet. Maar iets trok hen er in aan. Ze waren die dag geen robotten meer geweest die hun werk maar deden. Geen zombies meer die leefden omdat het moest. Nee, ze waren mensen geworden die een opening hadden gevonden. Een opening om te verbinden om lief te hebben, want daar ging het om. Om lief te hebben zeiden mensen tegen elkaar. Wat was er meer van belang? Niets, dat wisten ze. Waarom hadden ze dit niet eerder gevoeld? Ze wisten het niet en het kon hen ook niet schelen. Ze hadden de ervaring rijk te zijn. Rijker dan ooit tevoren. Ze hielden van het leven en van elkaar.
De koninklijke leeuw had hen een les gegeven. Ze wisten dat het zijn brul was geweest die ze hadden gehoord.

 

De magie van een visionboard!

Vorig jaar heb ik tijdens mijn opleiding Wisdom Coaching een visionboard gemaakt van mijn Sacred Space, mijn heilige ruimte. Ik knipte ‘gewoon’ wat plaatjes uit en plakte deze op. Het visionboard staat sindsdien op een centrale plaats in mijn praktijkruimte. Hoe bizar is het nu om te zien dat ik precies in het midden, in de kern een grote leeuwenkop heb geplakt! Met daarom heen alles wat ik in mijn praktijk aanbiedt om jou te laten groeien, om jou in je leeuwenkracht te laten gaan staan. Onbewust weet je alles al, maak het bewust, visueel, dat is waar ik je mee kan helpen.

Wil jij deze magie ook ervaren? Kom dan naar mijn ‘Livedag DIY Visionboard’ op zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.

Je zult versteld staan wat jij allemaal op gaat plakken en welke uitwerkingen dit gaat hebben op jouw leven!

 

Wil je al eerder aan de slag met het ontdekken van jouw leeuwenkracht?

Ook dat kan! Volgende week zaterdag 15 september geef ik van 11.00 tot 13.00 uur een Workshop ‘Wheel of Life’. Tijdens deze workshop ga je visueel maken hoe het nu met je is, de balans opmaken voor de rest van het jaar. Waar sta je nu, ben je daar happy mee, wat wil je veranderen, extra aandacht geven om helemaal jezelf te kunnen zijn? En echt in je (leeuwen)kracht te kunnen staan?

 

Ben je toe aan een volledige creatieve dag? Waar je even lekker helemaal uit je hoofd stapt? Ook dat is mogelijk. Zaterdag 22 september kun je van 10.00 tot 15.00 uur een hele dag gaan stippen als de Aboriginals tijdens de Livedag ‘Stip je leven’! Je gaat je eigen levensverhaal op doek zetten met stippen! Dit is een dag waarin je er even helemaal uit bent en je met een uniek schilderij naar huis gaat. Een echte aanrader!

 

Persoonlijke coaching
Vind jij het fijner om 1-op-1 aan de slag te gaan? Dan is een individueel coachingstraject iets voor jou. Bel me gerust voor een geheel vrijblijvend telefonisch gesprek. Dan kunnen we kijken wat voor jij de beste manier is om jouw leeuwenkracht te ontdekken!

 

Volg je mij al op Facebook en Instagram? Ik ontmoet je daar graag!

Wil je 7 gouden tips om jezelf te ontdekken, zodat jij jouw leven kunt leven?
Download dan hieronder mijn gratis E-book ‘7 gouden stappen naar je ware zelf’ .

 

Je kunt ook een gratis Skype-sessie van 20 minuten aanvragen.
Stel je vragen die jou op dit moment bezighouden. Ik geef je graag een paar tips waar je mee verder kunt.

Stuur me een mail, dan maken we een afspraak.

 

Gratis E-Book downloaden

Kleurrijke groeten,

Claudia Wondergem

Kleurvol Leven
www.kleurvolleven.nl
info@kleurvolleven.nl
06-16076000

 

In categorie:Blog

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web