Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Magische Mandala Tekencursus

Magische Mandala Tekencursus

Claudia februari 20, 2017 0 opmerkingen
20feb
0

Mandala tekenen laat zien wie je bent!

Het kleuren van mandala’s zie je overal. De schappen in de winkels liggen vol met diverse kleurboeken voor volwassenen. Het werkt ontspannend, meditatief en zelfs helend. Door mandala’s in te kleuren en nog sterker door ze zélf te tekenen, krijg je als tekenaar inzicht in jezelf. De mandala is een spiegel van jezelf. Je kunt ontdekken waar eventuele blokkades liggen, wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn en welke doelen je wilt bereiken. De plaatsen in de mandala waar je dingen tekent én ook de kleuren die je gebruikt hebben jou heel wat te vertellen!

“De mandala is een voorstelling van het onbewuste zelf”

(Carl Gustav Jung)

 

De voordelen van mandala tekenen op een rij:

Mandala tekenen helpt:

  • Heerlijk te ontspannen
  • Jezelf te (her)ontdekken
  • (Weer) in contact te komen met je creativiteit
  • Eventuele innerlijke chaos te ordenen
  • Transformeren
  • Het rustpunt in jezelf te vinden.

Spreken deze voordelen jou aan? En wil jij hier zelf op een creatieve en toegankelijke manier mee aan de slag? Schrijf je hier dan direct in.

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!

Voor wie?

Mandalatekenen is voor iedereen. Je hoeft geen tekentalent te zijn, iedereen kan een mandala tekenen. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om de reis er naartoe. Als je wilt werken aan je persoonlijke groei, is het een waardevolle en inspirerende ervaring. Ook als je een heerlijke ontspannende bezigheid zoekt of als je in een moeilijke periode zit. Dan is deze cursus echt iets voor jou.

De cursus zowel online als offline

De cursus kun je zowel online als ‘offline’ volgen en bestaat uit 9 lessen. Zodra je je hebt aangemeld voor de onlinecursus en de betaling binnen is, ontvang je in één keer alle lessen. Zo kun je de cursus geheel op eigen tempo volgen.

Elke les heeft een eigen thema. Voorbeelden van thema’s zijn: de golfbeweging, de lemniscaat en de rozet. Ook komen de basistechnieken van het kleuren aan bod, zoals diepte aanbrengen en kleuren mengen. Per les komen er verschillende (teken)oefeningen aan bod en ga je aan de slag met het tekenen van uiteenlopende mandala’s.

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!

Details

Wanneer, hoe laat en waar:

Deze cursus is online te volgen, in je eigen tijd, waar en wanneer jij wilt!

 

Investering:

De online cursus is er in 2 opties:

A) Zonder begeleiding en coaching €49,00. Je krijgt de lessen toegestuurd en gaat er zelf mee aan de slag. 
B) Met begeleiding en coaching €149,00. Na elke les stuur je je tekeningen door, zodat ik ze kan analyseren en advies kan geven naar aanleiding van wat er eventueel zichtbaar is geworden in je tekeningen. 

Een aantal reacties van cursisten:

“De magische mandala tekencursus vond ik heel waardevol en leuk om te doen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven. De diverse vormen, lijnen en kleuren waar je in het dagelijkse leven niet zo bij stil staat, maar die toch zoveel informatie bevatten en onthullen, bijzonder en mooi. Claudia geeft ook duidelijke feedback op de mandala’s, ik lees het zo nu en dan door omdat het richting geeft, en houvast geeft voor wat voor mij belangrijk is. Het maken van de mandala’s hebben mij, naast de waardevolle feedback die je krijgt,  zeker ook veel plezier en momenten van rust gegeven. Ook de toewijding en het enthousiasme van Claudia is hierin ook weer mooi om te zien. Een aanrader om te doen. “(Conny)

“Ik ben weer meer gaan tekenen, heerlijk. Mijn creativiteit is weer aangewakkerd.” (Chantal)

“De Basiscursus Mandalatekenen was voor mij een rustmoment op de donderdagavond. Het heeft mij vrijheid in het creëren gebracht én de mandala is weer terug in mijn leven!” (Marjolijn)

Interesse of direct inschrijven?

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!


Wil je eerst nog meer informatie? Stuur mij dan een mail: info@kleurvolleven.nl of bel naar 06-16076000.

In categorie:cursus-pakket, Cursussen

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web