Samen aan de slag!

Bij Kleurvol Leven ga je aan de slag met het (her)ontdekken van jezelf, van je kwaliteiten en talenten, van je eigen leeuwenkracht, op een laagdrempelige, diepgaande, kleurrijke en creatieve manier!

 

Wil jij echt je authentieke zelf zijn? Weer genieten van en geraakt worden door het leven? Je verbinden met jezelf en met anderen? Zodat je (weer) vol plezier in het leven staat en je een prachtig voorbeeld kunt zijn voor je kinderen? Zodat ook zij durven zijn wie ze echt zijn? Ik help je graag!

 

Het begint allemaal bij jou! Leer JEZELF (opnieuw) kennen en jouw wereld gaat voor je open. Ik help jou om kleur te bekennen, JEZELF én je CREATIVITEIT weer te vinden.  Letterlijk JEZELF én je leven weer kleur te geven.

 

Coaching Tree
pin
11dec

Coaching: In verbinding met jezelf!

Claudiadecember 11, 20170 Opmerkingen
Van geleefd worden naar een leven zoals jij dat wilt! Coaching kan jou verder helpen, daar waar jij zelf stopt, niet verder komt. Ook al zou je zo graag willen. Soms is het fijn als iemand je…
Lees meer
Chakrapad Coaching
pin
03apr

Doorbraaksessie

Claudiaapril 3, 20160 Opmerkingen
Ben jij toe aan een doorbraak? Wil je nieuwe stappen zetten? Wil jij stappen kunnen maken naar een blij en gelukkig leven? Je leven inrichten zoals jij dat wilt? Tijdens een doorbraaksessie kunnen…
Lees meer