Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Teken jezelf in balans met Chakra Mandala’s

Teken jezelf in balans met Chakra Mandala’s

Claudia oktober 9, 2018 0 opmerkingen
09okt
0

Op reis naar je innerlijke zelf!

Werken met mandala’s is leuk, creatief, ontspannend en een meditatieve reis. Werken met chakra mandala’s gaat nog een stapje verder. Je gaat echt op reis naar je innerlijke zelf!

Is dit je eerste kennismaking met het tekenen van mandala’s, dan is de Magische Mandala Tekencursus echt iets voor jou. Heb je al meer ervaring met mandala’s, lees dan verder.

 

“Ga mee op reis naar je innerlijke wereld, op zoek naar die bron en ontdek zo de verrijkende en rustgevende werking van kleuren van je eigen chakra’s. Ontdek daarbij ook de mogelijkheden om veranderingen in je eigen leven aan te brengen.”  

(Hannie de Jong)

 

Wat zijn chakra’s eigenlijk?  

Het woord chakra komt, net als het woord mandala uit het Sanskriet en wordt vertaald met ‘wiel’ of ‘schijf’. Het woord Mandala betekent ‘cirkel’, dus een chakra kun je beschouwen als een ronddraaiende mandala. De chakra’s zien er ook uit als mandala. Het zijn energiecentra in ons lichaam. Ze zorgen ervoor dat ze opgenomen energie doorgeven aan bijvoorbeeld onze organen. Via de chakra’s brengen we balans in ons systeem. Fysiek, mentaal en energetisch. Wanneer een chakra uit balans is, kun je dat merken aan fysieke en emotionele klachten.

Chakra als een psychische computerschuif

We kunnen een  chakra beschouwen als een psychische computerschijf die programma’s bevat over hoe we verschillende aspecten van ons lichaam aanpakken. Deze computerschijven zijn aangesloten op de ‘hardware’ van ons stoffelijk lichaam en worden door het ‘besturingssysteem’ van ons bewustzijn gelezen. We werken met de chakra’s om computervirussen uit de programma’s te krijgen en het hele systeem gesmeerd te laten lopen.

Het tekenen en kleuren van de chakra’s

Elk chakra heeft vanuit de oud Indiase cultuur een hoofdkleur en een vaste tegenkleur. Omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan, heeft elk chakra ook iets van de eigenschappen en kwaliteiten van de ander chakra’s in zich en dus ook de kleuren. Het is dan ook erg belangrijk dat je gevoelsmatig de kleuren kiest voor het chakra waar je op dat moment mee bezig bent. Elk chakra heeft een basisvorm, verder ben je vrij om er zelf invulling aan te geven.

Spreekt dit jou aan? En wil jij hier zelf op een creatieve en toegankelijke manier mee aan de slag? Schrijf je dan direct in.

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!

Voor wie?

Mandala’s tekenen is voor iedereen. Voor het tekenen van chakramandala’s is enige ervaring met het tekenen van mandala’s wel handig. Mocht je nog geen ervaring hebben dan kun je eerst de Magische Mandala Tekencursus volgen. Met het tekenen van mandala’s gaat het niet om het eindresultaat, maar om de reis er naartoe. Als je wilt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling, dan is deze cursus zeker de moeite waard en een waardevolle en inspirerende ervaring voor jou. Ook als je een heerlijke ontspannende bezigheid zoekt of als je in een moeilijke periode zit, kan deze cursus jou helpen.

De cursus

Deze cursus bestaat uit 9 lessen en is online te volgen. Zodra je je hebt aangemeld en de betaling binnen is, dan ontvang je in één keer alle lessen . Zo kun je de cursus geheel op eigen tempo volgen. In elke les komt een chakra aan bod, waarin het levensgebied, het grondrecht en de ontwikkelingsfase worden besproken. Ook worden er diverse oefeningen gegeven en uiteindelijk de opzet voor het tekenen van de desbetreffende chakra. Als BONUS krijg je naast de 7 chakralessen, nog 2 BONUSlessen: één over de levensbloem en één met de wensenmandala.

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!

Details

Wanneer, hoe laat en waar:

Deze cursus is online te volgen, in je eigen tijd, waar en wanneer jij wilt!

Investering:

Voor de onlinecursus zijn er 2 opties:

A) Zonder begeleiding en coaching €49,00 (incl. BTW voor particulier, excl. voor zakelijk). Je krijgt de lessen toegestuurd en gaat er zelf mee aan de slag. 
B) Met begeleiding en coaching €149,00 (incl. BTW voor particulier, excl. voor zakelijk). Na elke les stuur je je tekeningen door, zodat ik ze kan analyseren en advies kan geven naar aanleiding van wat er eventueel zichtbaar is geworden in je tekeningen.

Interesse of direct inschrijven?

Ja, ik schrijf mij in voor deze cursus!


Wil je eerst nog meer informatie? Stuur mij dan een mail: info@kleurvolleven.nl of bel naar 06-16076000.

In categorie:cursus-pakket, Cursussen

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web