Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Wat hebben een zandbank, een sterfbed én mandala tekenen met elkaar gemeen?

Wat hebben een zandbank, een sterfbed én mandala tekenen met elkaar gemeen?

Claudia juli 29, 2018 0 opmerkingen
29jul
0

Soms heb je van die dagen die geheel anders verlopen dan je in eerste instantie voor ogen had. Herken je dat? Niet geheel volgens plan zoals je kunt zeggen, daarom ben ik ook zo een enorme voorstander van geen plan, maar gewoon gaan en zien hoe de dag verloopt.

 

Vandaag was zo een dag. Een dag waarin je van de ene emotie in de andere valt. Van verwondering, blijdschap, angst tot droefenis.

 

Van een zandbank …   

Heb jij wel eens op een zandbank gelopen? Vanmorgen was mijn moment! Het idee van een zandbank vind ik zo magisch. Dat je daar even kan rondlopen en kan speuren op zoek naar schatten, om vervolgens de boot weer te pakken en de zee de zandbank weer te laten opslokken en de onontdekte schatten aan ons oog te onttrekken. Even heb je een kijkje kunnen nemen in de verborgen onderwaterwereld!

 

een sterfbed …  

Zo is dat ook met het sterfbed, stel ik mij zover. Momenteel heb ik hier dicht mee te maken en zet het me aan het denken. Je voelt dat je einde nadert, maar je hebt geen idee wat er dan komt. Waar ga je heen? Hoe ziet het eruit? Wie of wat is daar? Bij een sterfbed sta je als het ware aan het begin van een verborgen wereld!

 

naar … jouw verborgen wereld met mandala tekenen!

En dan de gelijkenis met de mandala. De algehele noemer van deze dag is voor mij de verborgen wereld en dat is nu precies het magische van mandala tekenen. Want met mandala tekenen leg je op een kleurrijke, plezierige en laagdrempelige manier (onbewust) jouw verborgen wereld bloot. Krijg je inzichten in issues die nu bij jou spelen, maar ook jouw ideeën over de toekomst, of dingen die je nog uit je verleden met je meeneemt. Hoe mooi is het om op deze manier met je eigen persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn, om jouw verborgen wereld te ontdekken!

 

Doe je mee met de Magische Mandala Tekencursus (online)?

Mandala tekenen heeft mij persoonlijk al zoveel gebracht. Zoveel rust, zoveel inzicht én zoveel kracht. Dat wil ik jou ook graag geven! Daarom heb ik een online mandalacursus ontwikkelt, waarin je zelf op eigen tempo, wanneer het jou uitkomt heerlijk gaat tekenen, mandala’s om precies te zijn. En je jouw verborgen wereld gaat ontdekken, vol plezier en kleur!

 

De onlinecursus bestaat uit 9 lessen, waarin je diverse tekenoefeningen krijgt, visualisaties en uitgebreide opdrachtbeschrijvingen voor het maken van jouw persoonlijke mandala’s. Wil je inzicht krijgen in jouw tekeningen tijdens deze cursus? Ook dat kan. Stuur een foto van je tekeningen naar mij toe en ik zal ze voor je duiden, waardoor je nog meer inzicht krijgt in wat er in jou verborgen ligt! Deze cursus bied ik deze zomermaanden (tot 1 september) nog aan voor de speciale zomerprijs van €50 (incl. BTW). Na de zomer gaat de prijs omhoog. Dus wacht niet langer en vraag deze magische online mandalacursus vandaag nog aan en laat je verrassen!

 

Ja, ik doe mee met de online tekencursus!

Volg je mij al op Facebook en Instagram? Ik ontmoet je daar graag!

Wil je 7 gouden tips om jezelf te ontdekken, zodat jij jouw leven kunt leven?
Download dan hieronder mijn gratis E-book ‘7 gouden stappen naar je ware zelf’ .

 

Je kunt ook een gratis Skype-sessie van 20 minuten aanvragen.
Stel je vragen die jou op dit moment bezighouden. Ik geef je graag een paar tips waar je mee verder kunt.

Stuur me een mail, dan maken we een afspraak.

 

Gratis E-Book downloaden

Kleurrijke groeten,

Claudia Wondergem

Kleurvol Leven
www.kleurvolleven.nl
info@kleurvolleven.nl
06-16076000

 

In categorie:Blog

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web