Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / De zoektocht naar geluk!

De zoektocht naar geluk!

Claudia november 27, 2018 0 opmerkingen
27nov
0

De zoektocht naar geluk!

Kleurrijke cadeau’s die jou helpen met het ervaren van (meer) plezier en geluk! 

Iedereen is druk op zoek naar zijn of haar ‘bestemming’, het ultieme doel in het leven, zijn/haar missie, op zoek naar het ultieme geluk. Herkenbaar? Ik ben ook lange tijd op zoek geweest naar meer plezier. Ik ben tot de conclusie gekomen dat plezier hebben op zich geen doel/eindbestemming is, maar dat het gaat om de reis er naar toe. Welke stappen neem je om meer plezier te ervaren, wat doe je wel en wat doe je niet? Creativiteit speelt hierbij een hele grote rol.

“Creativiiteit
Zeg nooit: dat kan ik niet
Maar wel: ik zal het proberen
Dan sta je echt versteld
Hoeveel een mens kan leren”. 

“Alles komt zoals het komt!”  

Een heerlijke uitspraak van de Hoofdpiet in het Sinterklaasjournaal en eigenlijk is het op alles van toepassing. Of je nu aan een nieuwe baan begint, in een nieuwe relatie stapt, of een heerlijk workshop bijwoont. Je weet nooit van te voren hoe iets gaat verlopen, hoe iets gaat worden. Je kunt het beste gewoon beginnen en dan merk je vanzelf welke kant iets uiteindelijk op gaat en hoe je het ervaart.

Het gaat om de weg er naar toe!  

In mijn bedrijf Kleurvol Leven draait eigenlijk alles om de weg naar je doel toe en niet om het doel op zich. Zo is het ook met mandala tekenen. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om wat je tekent en hoe je je erbij voelt, wat het in je oproept, dat soort dingen.

Of neem de workshop Visionboard. Daarin ben je ook bezig met hoe je iets wilt bereiken, over de invulling van je doel. Niet met het doel op zich. Zelf maak ik minimaal 1 x per jaar een visionboard, het werkt verhelderend en verfrissend. Zo was ik begin dit jaar bezig en had ik geen idee waarom er zo een levensgrote leeuwenkop in het midden moest, maar mijn gevoel zei dat het precies goed was. Nu, bijna een jaar later, is het puzzelstukje gevallen. Ik heb mijn leeuwenkracht en leeuwenmoed weer helemaal opgepakt en geintergreerd. Om dit symbolisch kracht bij te zetten heb ik een grote leeuwenkop geboetseerd tijdens een heerlijke workshop.

Workshop Visionboard, nog een paar plaatsen vrij!

Wil jij ook zelf een Visionboard maken onder professionele begeleiding? Schrijf je dan in voor de Workshop Visionboard op zaterdag 8 december van 11.00 tot 13.00 uur. De workshop kost €25 incl. materiaal, begeleiding/coaching, kleurenthee en iets lekkers.

Ja, ik wil naar de Workshop Visionboard!

Cadeautjes geven maakt me blij! 

Heerlijke maanden zijn dit zo aan het einde van het jaar vind ik. Druk, maar tegelijkertijd ook zo gezellig! Mijn kinderen iedere keer weer verrassen met een gevulde schoen, waarop ik heel hard ‘”Dankje Sinterklaasje” hoor vanaf beneden. Straks de kerstboom in huis, met een paar cadeautjes eronder, heerlijk. Ik wil jullie ook graag een cadeautje geven, een cadeautje wat heerlijk is om nu deze tijd van het jaar binnen te doen, onder het genot van een pepernoot of een kerstkransje 😉 !

GRATIS Geluk proeven tijdens Geluksroute Leiden zondag 25 november 12.00 – 17.00 uur 
Kom gezellig live mandala tekenen onder het genot van een kopje heerlijke Kleurenthee.  Je bent van harte welkom in mijn atelier op De Plek, Kanaalpark 157 in Leiden. Op zondag zijn er diverse gratis workshops te volgen in De Plek en op andere plaatsen in de stad, Kijk op de website en gun jezelf geluk & plezier! 

GRATIS Mandala Tekenles (Online)
Je kunt nu een gratis Mandala Tekenles aanvragen via mijn site of door mij een mailtje te sturen. Zo kun je zelf ervaren wat creativiteit en kleur met jou doet. Word je er blij van? Geeft het je rust? Krijgt je creativiteit weer een boost, waardoor je meer energie en plezier ervaart? Waardoor je oplossingsgerichter bent? Ervaar het zelf en wie weet heb je er een nieuwe hobby bij en wil je de volledige Magische Mandala Tekencursus volgen!

Ja, ik wil een gratis Online Mandala Tekenles

Ik ontmoet je graag en laat je kennis maken met jouw creativiteit en kleuren!   

Wil je 7 gouden tips om jezelf te ontdekken, zodat jij jouw leven kunt leven?
Download dan hieronder mijn gratis E-book ‘7 gouden stappen naar je ware zelf’ .

 

Je kunt ook een Kleurengesprek aanvragen.
Stel je vragen die jou op dit moment bezighouden. Ik geef je graag een paar tips waar je mee verder kunt.

Stuur me een mail, dan maken we een afspraak.

Gratis E-Book downloaden
In categorie:Blog

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web