Kleurvol Leven
U bent hier: Home / Blog / Zuci Kleurenthee

Zuci Kleurenthee

Claudia juni 9, 2016 0 opmerkingen
09jun
0

Thee voor elke kleur, elke stemming, elke emotie!

Kleur werkt door op al je zintuigen. Je kunt kleur zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Met de Zuci Kleurenthee kun je kleur proeven, jezelf verwennen met een heerlijke kop kruidenmélange.

Zuci Kleurenthee is met zorg ontwikkeld en op energie uitgezocht door Margo Ruiter van Kleurgevoel. Er zitten maximaal 4 kruiden in één kleurenthee, en alleen maar kruiden en bloemen, geen peper etc. De herkomst van de kruiden is Europa (op een enkel kruid na). De kruiden worden met de hand geplukt. Het drukwerk is watervrij gedrukt en met inkt op sojabasis. De thee wordt in een sociale werkplaats ingepakt, met aandacht voor de cliënten die daar dagelijks hun werk doen en alles volgens de richtlijnen op het gebied van voeding. Zuci Kleurenthee is duurzaam op ALLE fronten. Van boer tot drukwerk.

Details

Kosten:

Er zijn twee varianten:
– Doosjes losse kleurenthee a €10,00 per stuk (7 kleuren): goed voor 15 liter thee. Bij aankoop van 7 doosjes krijg je €5,00 korting én een informatieboekje over de thee gratis.
– Cadeauverpakking a €11,50: van elke kleur (7 in totaal) 2 theezakjes.

Leuk weetje:
De vormgeving van de losse doosjes thee verwijst naar het bijenvolk: waarbij samenwerken en overvloed centraal staat.

Interesse in Zuci Kleurenthee?
Stuur een mail of bel mij. Dan zorg ik dat de thee klaar staat of naar jou verzonden wordt (de verzendkosten zijn voor de koper).

In categorie:Producten

Stuur ons een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Opmerking
Naam *
Email *
Web